Hamann Nervudo – Aventador ve sportovním úboru

Vzhledem k záplavě klasických novinek ke konci roku, se tak nějak nedostalo na ty tuningové. To je třeba napravit alespoň v případě těch nejzajímavějších. Představujeme Vám tedy Lamborghini Aventador v úpravě od firmy Hamann, které dostalo nové jméno Nervudo.

Celek je vyveden v kombinaci oranžové barvy s šedočernými detaily. Prakticky žádná část karoserie nezůstala původní a po celém obvodu vozu najdeme všemožné spoilery nebo průduchy. Přirozeně všechny úpravy jsou vyvedeny v karbonu, včetně nového krytu motoru a přítlačného křídla na zádi. Nové disky kol obouvají pneumatiky Pirelli, které mají na přední nápravě rozměry 255/30 ZR20 a na zadní 355/25 ZR21. V interiéru se barevné schéma opakuje na nových potazích sedadel v kombinaci kůže/Alcantara s kontrastním stehováním a přepracovaných dekorech.

Mohlo by vás zajímat:  Historie Ferrari America

Technické úpravy již nejsou tak rozsáhlé, ani křiklavé. Nová výfuková soustava však byla navržena tak, aby plivala oheň při každé příležitosti. Přemapovaním řídicí jednotky atmosférického motoru V12 Hamann z Aventadoru dostal 750 koní a 735 Nm. Oficiální cena je poněkud přemrštěných 458 150,- eur, tedy v přepočtu zhruba 12,6 milionu korun. Součástí ovšem už je výchozí Aventador.

Zdroj: Hamann via carscoops.com